Број 2208 понеделник, 16 октомври 2006


  Хроника


Аврамоски (33) беше еден од 46. натпреварувачи од Македонија, Косово, Србија и од Бугарија кои учествуваа на интернационалниот државен параглајдерски ФАИ 2-натпревар во дисциплина прецизно слетување, што се одржа во Крушево во организација на Воздухопловн

Параглајдерист загина во несреќа кај Крушево
Истрагата се уште не ги утврди причините за трагедијата во која загина Тони Аврамоски


Основниот суд во Кичево

За синот што ја убил мајка си задолжително лекување
Завршија истрагите за убиствата на Миланка Божиновска и на средношколката Маја Топузовска

© 2001 Утрински Весник, сите права задржани