Број 2208 понеделник, 16 октомври 2006


  Скопје


СОСТОЈБИ Возачите своеволно одлучуваат каде ќе застанат, колку ќе стојат и колку патници ќе примат

Патувањето со автобусите на „Пролетер" кошмар за патниците
Автобусите редовно доцнат, а возачите се арогантни спрема патниците


Најдрастични примери се улицата „Васил Ѓоргов", особено пред Агенцијата за вработување, потегот од хотелот „Холидеј ин" до влезот во ГТЦ, строгиот центар на градот веднаш до столпчињата на улицата „Македонија"

Улиците и тротоарите диви стојалишта за такси
Градот ќе го решава проблемот со тендер за изработка на проект за нови стојалишта

© 2001 Утрински Весник, сите права задржани