Број 2208 понеделник, 16 октомври 2006


  Хроника

   

 

Македонски државјани со лажни пасоши сакале да одат во Италија

Македонските државјани Мустафа Д. (31) и Драгољуб М. се уапсени во пристаништето Драч, Албанија, откако се обиделе со фалсификувани документи да заминат за Италија. (Ж.Т.)

© 2001 Утрински Весник, сите права задржани