Број 2208 понеделник, 16 октомври 2006


  Што прават денеска

   

 

Ѓоко Таневски - пејач
По релаксирачкиот викенд во мојот Охрид, утринава се враќам во Скопје и на работните обврски. Всушност, во текот на денот се адаптирам ( како и секогаш) на скопскиот ритам, а вечер имам настап во кафулето „Алиби".

 
© 2001 Утрински Весник, сите права задржани