Број 2208 понеделник, 16 октомври 2006


  Што прават денеска

   

 

Нешка Робева - кореограф од Бугарија
Пред претставувањето со денс- спектаклот „Арамии" во Скопје на 2 ноември, имам интензивни патувања и настапи низ Европа со мојата танчарска група „Нешка арт". Денеска сме во Софија и се подготвуваме за настапите во Будимпешта, Лондон и секако за средбата со македонската публика.

 
© 2001 Утрински Весник, сите права задржани