Број 2208 понеделник, 16 октомври 2006


  Што прават денеска

   

 

Лазе Манасков - актер
По успешното претставување со Драмски театар во Италија, продолжив со работа врз еден ТВ-филм, наречен „Нави" во чија основа се легендите за наречниците. Сценариото на филмот е на Владимир Плавевски, а го снимаме во режија на Вилијам Шаурек.

 
© 2001 Утрински Весник, сите права задржани