Број 2072 понеделник, 16 октомври 2006


  Што прават денеска

   

 

Елена Ристевска - пејачка
Како што наближува 10 мај, денот за патување на "Евросонг" во Атина, толку ми е згуснат денот. Утринава треба да завршам со купување на неопходните ситници за настапот во Атина, а потоа имам часови по пеење, заедно со придружните вокали. Продолжуваме на проба на кореографијата и целиот настап во МТВ, а се надевам дека барем вечерта ќе ми биде без обврски.

 
© 2001 Утрински Весник, сите права задржани