Број 1172 понеделник, 16 октомври 2006


  Култура

   

 

Денеска во Домот на пратениците
Промоција на книгата "Во фокусот на граѓанската војна"

Издавачката куќа "Штрк" од Скопје, денеска ќе ја претстави книгата "Во фокусот на граѓанската војна" од Јордан Јорданов. Промоцијата ќе се одржи во Домот на пратениците со почеток во 12 часот. Воведен збор ќе има проф д-р Лазар Лазаров, а фрагменти од делото ќе интерпретира актерот Славко Нинов. (Н. П.)

© 2001 Утрински Весник, сите права задржани