Број 1021 понеделник, 16 октомври 2006


   

 

претседател на Адвокатска комора на Македонија
Ненад Јаничевиќ
По напорната седмица во канцеларијата и обврските во Комората, конечно ден кога ќе си дозволам да не мислам на работата. Особено ќе се трудам да бидам подалеку од работата, затоа што денеска е денот на мојата семејна слава, Свети Ѓорѓија. Така, денеска ќе бидам зафатен со гостопримиливи активности.

 
© 2001 Утрински Весник, сите права задржани